Onsdag 29 april

Tjohoo :D Nu blir det långhelg. Imorgon är det valborgsmässoafton, alla fjortisars älskade högtid. Det ska nog bli roligt i år också. Förra slutade med årets första bad och övernattning på Ingarö. I år ska vi nog ta o hålla oss i Nacka dock så det kan ju bara bli bättre. :D

Måndag 27 april


Så otroligt skillad. Mycket finare. Men jag måste ändå sy kanterna.. Hmm.. får bege mig till landet och symaskinen! :D

Söndag 26 april

O herregud. Jag höll på att skriva Söndag 26 februari! Sen för en sekund arbetade min hjärna på högvarv och försökte komma fram till om detta stämde och ett litet tag trodde jag det. Vilken ångest. Åh herregud. Jag vill INTE spola tillbaka tiden två månader. Så himla skönt att de jobbigaste veckorna i skolan är över. Hallelujah.

Jag har varit rätt så pysslig idag. Är fortfarande sjuk så det blev inget jobb idag heller men jag har iallafall varit så pigg att jag blivit uttråkad av att inte göra något alls.. Såå, jag tog tag i ett projekt jag tänkt på ett tag. Jag omvandlade en av mina kjolar. En svart, rätt lång som sitter i midjan. Jag gillade inte alls att den var så lång.. det var mysigt under hösten men nu har jag inte haft någon användning av den. Så jag förkortade den helt enkelt en decimeter. När jag var klar med det hittade jag ett klarrött sidenband som jag med hjälp av sånt där fållim som man stryker på fick att fastna längst ner på kjolen. NU är den himla mycket roligare! Hade tänkt lägga upp en bild men mitt minneskort är hos pappa! Skit också. Fixar imorgon :)

Sjuuuuuk

Jag är fortfarande sjuk! Så det blir inget jobb imorgon heller. Suck. Så jävla trist att bara sitta hemma och titta på dålig tv. Men jag orkar inte göra mycker mer än att gå fram och tillbaka till köket. Fan.

Fred Phelps



Ibland känner jag nästan (nästan!) att vissa människor förtjänar att dö. Eller åtminstonde få på sig en tvångströja och vara inlåst i en isolerad cell hela livet.

Lördag 25 april

Igår kunde jag inte sluta frysa. Satt i ett skållhett bad men kände liksom inte av hettan. Det var så jäävla kallt! Att bli sjuk passar inte riktigt ihop med min planering! Det här är ju den första riktigt riktiga vårhelgen. Innan jag tillslut stoppade i mig Ipren hade jag 39.8 c feber. Huuah. Förvånansvärt nog mådde jag helt ok när jag vaknade imorse. Blev inget jobb idag men jag mår inte alls lika dåligt som igår kväll så jag har höga förhoppningar om att kunna jobba imorgon och gå på läroverksfejden på måndag. Time will tell.

Where I am going you can't save me..


Tisdag 21 april

Jag är så otroligt trött. Inte bara i kroppen utan också i huvudet. Igår hade vi samredovisning och idag var det historiaprov. På torsdag är det svenskaarbetsinlämning och geografihelvetesprov. Förvisso är historiaprovet mitt absolut SISTA historiaprov ever. Och då menar jag inte bara det här året, eller under gymnasiet, utan NÅGONSIN. Jag hade inte tänkt läsa historia på universitet så nu har jag gjort mitt. Det känns sjukt orrealistiskt men väldigt, väldigt bra. Spanskaprovet från förra veckan fick vi tillbaka idag och det gick jättebra!! Så himla härligt. Nu är det snart slut alltihop så det är bara att PRESTERA nu på slutet. USCH. Jag får huvudvärk.

Måndag 20 april

Vi har läst dikter på engelskan, denna var väldigt fin..

Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.

The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.


Torsdag 16 april

Spanskaprovet gick över förväntan! Det är en så underbar känsla när man sitter och bläddrar igenom provet och känner att, shit, det här kan jag ju.. varför oroade jag mig egentligen? Håller bara tummarna nu för att det faktiskt gick så bra som det kändes:) Nu ska jag springa iväg och vara barnvakt några timmar. Fråna halv sex till halv elva. Eftersom tjejerna brukar somna vid åtta så kommer jag nog ha ett par timmar att komma igång med historian på! Herregud vad lärarna ger oss mycket nu på slutet. Apuuuh.

Btw, Södra vann första deltävlingen i Läroverksfejden idag!! :D:D Lite drygt skulle man kunna säga att det var ju inte så förvånande, men det gör man inte. För man går ju inte på Kungsholmen.

Individuella val

Juste!!! :D Jag fick båda mina individuella val; Fotografisk bild och Psykologi B. TJOHOOOOO :D


Onsdag 15 april

Wiee.. :) Det är så fint väder och ååh jag blir så lycklig. Idag efter skolan gick jag hem och intensivpluggade spanska en timma och sen kom Rebecca & Miriam hem till mig så åt vi tillsammans och pratade massor:) Sen så har jag pluggat ännu mer spanska.. Puh. Imorgon är det prov.. det ska nog gå bra. :D

Tisdag 14 april



Tjohooo:) På torsdag startar läroverksfejden, kl 14.00. Där uppstår ett problem- min spanska börjar ju 35 minuter senare! SKIT. O vi har prov, så det är inte riktigt läge att sticka ändå, som jag troligtvis hade gjort annars. Men äsch, får väl kolla de andra deltävlingarna istället. Först ut är Jeopardy, och vi har tre killar från tvåan o trean med. VAR har alla tjejer tagit vägen?! Typ 4/5 på södra är tjejer, o så är könsfördelningen ändå så knäpp när vi ska skicka fram några smarta, allmänbildade elever. De är ju åt helvete. Äsch, nu måste jag plugga.

Systemkamera


I am a crazy person..!

Jag vill ha en systemkamera!! NU! Men, jag inser till mitt förtret (ho, vilket användbart ord) att det kommer jag inte ha råd att skaffa mig förrän i höst. SUCK.

Söndag 12 april

Ska man våga trotsa Ipredlagen och ladda ner det senaste Gossip Girlavsnittet..?

Lördag 11 april

Påskmiddag. Nu är jag MÄTT. Om drygt en månad kommer det inte vara så mycket kvar alls i skolan. Dit vill jag komma<3

Fredag 10 april

Jag lever. Efter att ha tjajat på mor min igår morse i tre timmar kom vi äntligen iväg till värmland, bara fyra timmar efter utsatt tid. Hon är hopplös. Aldrig någonsin kan vi göra något den tid som var tänkt från början. Det finns så mycket olika saker som bara måste göras innan vi lämnar hemmet; städa, diska, tvätta (man måste ju vänta två timmar tills tvätten blir klar, och sedan också hänga upp kläderna), dammsuga upp några dammkorn som inte kommer vara roliga att komma hem till. Juste, vattna blommorna! Aldrig att man kan lämna hemmet tre dagar och låta blommorna DÖ! Trots att de uppenbarligen klarat sig fint de senaste tre veckorna utan vatten. Jag sitter och tittar på henne när hon röjer i lägenheten och slås av att hon nog inte alls gillar att åka hemifrån. Varför skulle hela lägenheten annars städas så maniskt (lite som i någon slags ritual) innan man äntligen kan dra med sig väskorna och bege sig mot bilen?

Hur som, nu är vi här. Det händer inte överdrivet mycket men det är fruktansvärt skönt. Idag har jag varit på en långpromenad och färgat min mosters hår. Juste, jag har ätit lax också. Och lyssnat på mina kusiner som spelar MIG. Så spännande har jag det. Min bok som jag hade med mig är sedan länge utläst. Som tur är hade Jakob (min äldsta kusin) med sig en dator med trådlöst bredband (hallelujah!) så lite har jag att göra. Och ikväll ska jag iväg med kusinerna till Täppevi på någon fest. Det kanske blir kul. Den som lever få se.. :)

<3<3

Onsdag 8 april

Idag har varit en jättehärlig dag! Rebecca och jag var i Kista där jag hittade en jättefin klänning som jag egentligen inte hade råd med men köpte ändå.. Sen åkte jag hem och var på ett skivstångspass. Kom hem för en timma sen och nu ska jag packa ihop alla mina grejer inför värmland imorgon. Det blir jättemysigt att komma dit!! :D


Lite Sailor Moonstuk på den.. Maskeradmöjlighet? :D

Tisdag 7 april


Ååhh.. :D

Igår efter jobbet åkte jag och Rebecca in till stan, köpte en högtalare till våra Ipods och åkte sen hem till henne och chillade lite.. Sen på kvällen var vi i Rålis med lite olika människor och grillade. Det var mysigt, ända tills det blev kallt. Usch. Man kanske överskattade vårens värme.. Idag börjar jag inte jobba förrän fem :D:D Så jag tror jag ska ta mig till Forum.. hmm.. :D

Söndag 5 april

Okej det kanske inte är söndags å väldigt länge till.. men 45 minuter iallafall! Jag kan verkligen inte somna. Det är helt omöjligt. Då åker datorn fram.. Och extremt dåliga spel på hamsterpaj.se. Jag borde verkligen sova. Börjar jobba 07.15 imorgon och ska därför gå upp 05.55. FY fan. Usch. Det borde finnas någon slags lag som förbjuder väckarklockor på att vara inställda på något tidigare än.. hmm.. halv sju? Typ. Äsch. Jag måste sova. Gonatt. <3

Biokväll

Jag vet inte riktigt hur många gånger idag jag misstagits för att vara ung mamma till två barn.. En kille i parken tyckte min dotter var söt och man är liite mer respektingivande än annars.. ;) Efter att jag varit barnvakt har jag och Rebecca suttit på wayne's och längtat efter sommaren.. Det ska bli så himla underbart härligt! Precis innan vi skiljdes åt kom Rebecca på idén om att vi borde dra ihop ett gäng och åka till thailand i vinter. Min protest om att mamma nog skulle säga nej till det avfärdade Rebecca snabbt med att vi är 18 då. JUSTE. Så jävla underbart härligt. Nu ska jag, Alex & Nisse gå på bio. Birdwatchers.. hohoo... 

Barnvakt

Nu måste jag springa iväg för att hinna hämta tjejerna på dagis klockan tre. Vi ska gå till nån park för vädret är helt ootroligt underbart fint! Häääärligt<3


Fredag 3 april

Godmorgon! Det är fredag och det är första dagen på påsklovet! Hur underbart får det egentligen bli? Jag börjar om en kvart och borde egentligen just i denna stund skynda mig till skolan, men eftersom jag som alltid är otroligt seg och opåverkad av stress på morgonen så sitter jag här istället och väntar på att plattången ska bli varm.. Hoo.. Idag efter skolan ska jag dra och gymma, förra veckan var jag på en gymintroduktion så nu kommer det gå väldigt mycket bättre än när det inte gick alls. Det där med att gå omkring för sig själv och träna lite olika beroende på humör har inte funkat för mig, jag behöver någon som pushar och skriker till mig vad jag ska göra. Men som sagt, nu ska det gå bra. Ska bara ägna matten åt att göra en bra spellista så löser sig allt annat. Oj, nu börjar jag om tolv minuter. Dags att springa.. <3

Torsdag 2 april



Idag är en lika bra dag som alla andra dagar att komma igång o blogga igen, right? Känns som om jag inte skrivit på månader, men det var ju faktiskt bara en dryg vecka sen! Hoho. Alex sitter här brevid mig och stör sig på min extrema förmåga att skriva snabbt. Det känns ju bra, lite som superwoman eller nåt sånt. JÄY:D I wish..

Snart så..

Bloggen KOMMER tillbaka, jag lovar. Ge mig den här veckan bara så får jag snart tid! <3


RSS 2.0