Torsdag 29 april

En bild säger ibland mer än tusen ord.. Eller iallafall 11..



Onsdag 28 april

Att arbeta i projektarbetsform har gett oss värdefulla erfarenheter som Caroline kommer ta med sig tills hon döööör. ”Det har varit en erfarenhet för livet. Tack Jörgen, Tack alla!” säger hon och blickar ut mot framtiden med stora, nyfikna ögon och har projektarbetet med ihoprullat i bakfickan. Hahha, ack ja, vi är en rolig grupp.


Tisdag 27 april

Fortfarande sjuk.. Bläbläblä. Naturarskiva ikväll o jag känner mig helt död, ÅH faaaan vad mycket kul jag missar.. Men nej, sånt ska man inte tänka på. Jag kan ju typ.. kolla på nyheterna, hela kvällen.. Eller så.

Måndag 26 april




Jag är sjuk. Alldeles jättesjuk. Jag har så galet ont i halsen och orkar inte gå, har feber och är superförkyld. Oj vad det är synd om mig idag, alldeles alldeles jättesynd. Nu har jag gnällt av mig o ska ta o dricka upp min varma choklad och tycka ytterligare lite mer synd om mig- perfekt måndag det här.

Jonathan Safran Foer

Mannen är ett skrivande geni. Jag läste Extremely Loud and Incredibly Close förra året och jag tror aldrig att jag har blivit så berörd av en bok förut, och det har jag ändå blivit många gånger. Nu satt jag och drunknade i massor av citat och vill bara läsa om den, men jag insåg även att jag måste läsa en annan av hans böcker, Everything is Illuminated. Det här är bara så fint att jag dör.

"Do you think I'm wonderful? she asked him one day as they leaned against the trunk of a petrified maple. No, he said. Why? Because so many girls are wonderful. I imagine hundreds of men have called their loves wonderful today, and it's only noon. You couldn't be something that hundreds of others are."

"I am not sad, he would repeat to himself over and over, I am not sad. As if he might one day convince himself. Or fool himself. Or convince others -- The only thing worse than being sad is for others to know that you are sad."

"You cannot protect yourself from sadness without protecting yourself from happiness."

"I like to see people reunited, I like to see people run to each other, I like the kissing and the crying, I like the impatience, the stories that the mouth can't tell fast enough, the ears that aren't big enough, the eyes that can't take in all of the change, I like the hugging, the bringing together, the end of missing someone."


Don't know why I'm still afraid -

- If you weren't real I would make you up now..


Internet vet allt

Haha, det här är helt sjukt. I väntan på att senaste Gossip Girlavsnittet höll på att laddas ner testade jag att googla mig själv, och hittade detta! Jag tänkte att det inte kunde vara jag, men det värsta är att det är ju det.. Hahah, så sjukt kul.. Jag var medlem på skunk.se för tio år sen och det finns fortfarande kvar vilket är lite läskigt.


Jag hatar inte min bror särskilt mycket längre, som tur är. Och mögelost är gott. Bortsett från det är jag väl i stort samma person som när jag var nio..


Torsdag 22 april


Woooha, jag har fått min studentmössa till slut! Heeeeeeelt underbar känsla att få sätta på sig den och inse att shit, idag är det 50 dagar kvar! FEMTIO! Så himla härligt, underbart. Jag vill bara skratta och gråta på samma gång, mest skratta dock!


Honey and the moon

But right now everything you want is wrong
And right now all your dreams are waking up


Hard work work

Jag fick just ett samtal från My Academy, och nu ska jag få ytterligare ett uppdrag. Huuah, hur ska jag hinna med allt? Meeen, jag såg just att jag får lön på mina kommande kontohändelser, vilket kändes mycket mycket fint! Så nu är jag pepp! Hard work work..


Tisdag 20 april






Såhär trevligt hade vi det i lördags när Madde skulle firas och det var födelsedagsmiddag hemma hos henne. Mycket mysigt, men det brukar sällan bli något annat när klassen samlas, åh den är så fin. Bara 50 dagar kvar nu!

Finns det universell moral?

Jag blir knäpp av etikreflektionen.. Och jag efterlyser härmed min mor, hon är försvunnen! Det blev värmd köttfärspaj till middag, jag förlorar liksom min förmåga att laga mat själv när mamma skulle ha varit hemma och gjort det egentligen..

Yiruma- River flows in you



Det har gått lite mer än en månad nu, och jag gillar livet väldigt mycket igen!

Måla måla




När jag var i värmland sist tiggde jag till mig ett gammalt toalettbord av mormor. Det kommer passa perfekt i mitt nya rum när vi flyttar! Ska ställa en stor spegel bakom och så blir det jättemysigt och fint. Men jag ville att det skulle vara vitt, så jag fick helt enkelt ta o köpa färg för 300.. Huah. Men det blir superfint! Dock är mittenlådan bara målad en gång vilket syns tydligt, men det ska jag ta o fixa. Jag har för mig att jag fick kramp i handen eller nåt och blev trött på att måla så den fick vara halvfärdig.. hohoo.. :)

Måndag 19 april


Där till vänster är en bild på mig och Daniel för sisådär 11-12 år sedan på Cypern, syskonkärlek ftw.. hehe

Jag upptäckte precis att min söta lilla Londonklocka går fel. Den har inte hängt med i bytet till sommartid och det måste nog ändå vara mitt ansvar att ställa om den.. Men jag vill inte tro att jag försummar min klocka så grovt, det måste ju vara alla klockors mardröm - att gå fel. Det är helt enkelt min mors sak att se till att klockorna ställs om har jag bestämt mig för. Mycket lätt sätt att lösa det mesta, skyll på någon annan bara så löser sig allt.

Söndag 18 april



Åh jag hatar, Hatar, facebookchatten. Blä. Här är iallafall en fin bild på Carro & Kelly från när vi var i stallet för några veckor sen:)

Tisdag 13 april

Åhå, här händer det grejer.. I lördags bestod dagen av högskoleprovet, som gick väldigt bra! Jag är så otroligt nöjd. I söndags var det återträff med MP Games, men bara med de som var nya förra året så jag kände knappt någon. Trots det så var det väldigt kul och alla var trevliga! Så sommaren kommer definitivt bli rolig! Åh, jag är bara så fruktansvärt less på skolan just nu- men det är väl bara att bita ihop och beta av de 58 dagar som är kvar till utspringet.. Men jag vill inte. JO MOA, skriv den förbannade filosofifördjupningen nu! (JAG VILL INTE VILL INTE VILL INTE) JO! Jag börjar nog bli lite schizo, det är nog dags att sätta igång med den där fördjupningen ändå så att resten av veckan inte blir så hysteriskt stressig.. pusspuss..

Nytt blod

Jag och Miriam har avverkat Så ska det låta, Anna Anka söker assistent och lite Skavlan. Nu har vi gått från svenska tvproduktioner till New Blood. Myspys. Imorgon blir det tidig uppstigning för högskoleprovet! Spännande..

Och så går vi vidare..


Frida under en promenad runt dammen..

Jag bestämde mig för att jag tycker att det är så himla tråkigt att bilderna blir så små i bloggen, så nu har jag fixat till det med en bredare design. Men jag tycker nog att det blir för brett.. Hmm, får fundera en stund. Här är iallafall en bild på min fina kusin som jag tog när jag var i värmland i helgen. Hon är så söt! :D


Fredag 9 april

Två veckor utan blogguppdatering är dåligt. Det vet jag, men jag kan iallafall skylla på en värmlandsvistelse där det inte finns internet och innan dess en vecka där det hände väldigt mycket, väldigt snabbt. Så jag hann helt enkelt inte, men nu är jag tillbaka! Jag känner mig lite sjuk, så för tillfället håller jag på att ladda ner de senaste fyra gossip girl-avsnitten som jag har missat, mys! Senare idag måste jag förbereda mig inför Högskoleprovet som jag ska skriva imorgon, läskigt.. uschamej..


RSS 2.0