Dagsdokumentation

Det är nåt dumt med blogg.se och hela ladda-upp-bilder-funktionen så nu blir jag sur. Orkar inte skriva längre.

Måndag 31 augusti


Hahaha, så himla söt. Beccas lillebror^^

Söndag 30 augusti

Ojojoj vad jag har tjänat pengar den här helgen. Fast jag har ju visserligen inte heller sovit särskilt mycket eller haft någon fritid så frågan är om det är värt det. Jobbade på donken 9-16 igår o sen var jag barnvakt 17-01. Då bar det av hem för att sova o sen jobba igen 9-16. Så nu är jag minst sagt sjukt trött. Ikväll var min moster o hennes fru här och även mammas moster o så hade vi middag och firade Daniel som fyllde 20 i veckan. Så himla sjukt, min storebror är ju typ vuxen. Kvällen var iallafall väldigt trevlig men nu tänkte jag nog ta o försöka sova lite.. Får försöka komma med lite fler inlägg veckan som kommer, men den som varit har varit alldeles för hektisk. Huuah. Nu är som tur är Rebecca hemma! Häärligt :D Godnatt alla glada.. <3

Torsdag 27 augusti


Måndag 24 augusti


Så var det dags för att tredje året i rad bege sig tillbaka till den högre allmäna läroverket. Sista uppropet nånsin. That's lovely.

Igår var jag på bio med Elin och såg Inglorious Basterds. Helt grymt bra film som alla borde se. Inte lika blodig som alla andra Tarantinofilmer jag sett men det var nog ganska tur... Sen gick Elin, jag och hennes kompisar Ashkan och Erik hem till mig och gjorde Piña Coladas för att fira sista dan på sommmarlovet.. Väldigt hög mysfaktor. Fast de där drinkarna blev inte så goda.. tror att det var för mycket cocosmjölk så det bara svällde i magen. HUAH. Fast innan dess promenerade vi runt på söder. Det var bra mycket mysigare än drinkarna.

New York

Nu har jag skrivit ut massa olika New Yorkguider och ska bädda ner mig i sängen och läsa.. Mys. Imorgon bitti blir det hemresa till civilisationen!

Hårfärg?

Och längd? Jag hade helt glömt bort att jag nånsin haft den här färgen, eller längden. Alltså jag visste det ju.. men ändå inte. Så nu ska jag spara ut mitt hyffsat korta hår och färga det kastanjerött igen inom en inte alltför snar framtid.. Wiieeho


Rastlöshet..

leder till att man börjar kolla igenom otroliga mängder bilder på pappas dator.

Till en början fick de plats i den lilla soffan..

Sen blev de helt enkelt lite för stora.. o för många!

Look at the stars, look how they shine for you


Pappa har skaffat en båt. Så den tog vi o åkte till KnappKarlsson och åt lunch..

Cola... Och skaldjurssoppa!! :D

Av någon anledning har de satt upp en staty mitt ute på en öde ö. Skumt.

Älskar frisyren. Man kanske skulle skaffa lugg igen..

Jag behöver aldig mer undra varför jag är så fotogenisk.

Något annat jag älskar är mina Converse. De är det vackraste som finns.

Det blååååser vid havet.

Ännu mer Converse. <3


Fredag 21 augusti

Jahapp. Så ska Miriam helt plötsligt dra till England NU på söndag istället för nästa helg. Det gör mig ledsen.. Inte särskilt kul alls.

Torsdag 20 augusti

Varje dag var det ja- men jag bättrar mig iallafall! Är just nu på landet och njuter av sommarens sista härliga dagar innan skolan börjar igen på måndag, huah. Vi håller just nu på o ser en film, Push, som hittils är otroligt bra.. Hoppas bara att den håller ända in i slutet. O just det. Om sex veckor drygt åker jag till New York! Hur underbart är inte det?! :D Tjohoooo.. :D

Life, it taught me to die



Sjukt bra låt, med lite småsjuk video..

Tisdag 18 augusti

Nu har jag insett att det faktiskt är höst. Det innebär att det lata sommarbloggandet är helt totalt över. Nu blir det att vara lite ambitiösare med bloggen och åtminstone blogga en eller två gånger per dag. Det kanske går. Kanske inte. Förhoppningsvis. Jag har sett mitt schema och jag älskar det. En enda dag som jag börjar 8.20! Två 9.20 och två tio. Det är helt fantastiskt. Och jag ska få läsa psykologi B!! Och fotografisk bild! :D Så himla härligt. Den här hösten har börjat bra.. det känns som om den kommer fortsätta bra också. Sista året.. det kommer säkert bli det bästa :D


Så bort med det gamla..

Och in med det nya!.Inga fler rutade block :D Ingen mer matte :D

Fredag 14 augusti



Dagens roligaste. Enjoy.

Torsdag 13 augusti

Wiiie. Hemma i mysiga, blöta Sverige. Jävlar va dålig väder det är! Men efter två veckor med massor av värme o sol i Spanien så njuter jag faktiskt! Kylan är underbar! Jag är helt sjukt trött just nu efter en väldigt lång resdag med mellanlandning I Prag så det kommer nog en längre uppdatering imorgon.. Kanske. Nu ska det tvättas massor av smutsiga kläder. Kul..

SpanienSPANIENSpanien

Jag ar i Spanien med Rebecca, Miriam, Pauline, Max & Chad och vi har det kort sagt kalaskul. O nu hetsar Rebecca gaalet for vi maste ivag ut i natten. Men jag kommer tillbaka till detta underbara internetcafé imorgon!!! :D Hoppas Sverige har det fint, det verkar sa enligt alla fina solar i Aftonbladet.

XxXxX

RSS 2.0