Tisdag 24 mars

Gaahh.. Jag har fixat lite med mitt hår.. Först blekte jag slingor och det blev alldeles gult. Så då köpte jag en toning och hade i det för att få det lite bättre.. Och ja, lite bättre blev det. Men.. fortfarande rätt gult.. Jaajaa :) Det ska nog lösas! Therese kommer dock döda mig.

Carro fyller 18 år idag :D Så himla härligt.. jag vill också! Bara ett drygt halvår kvar.. Suck.. :)


Grattis sweetie!! <3<3


Long time ago, huh?


Måndag 23 mars

Jag måste säga att jag har rätt att vara lite gnällig idag. Allt hade ju varit så jävla bra om jag bara inte hade blivit sjuk. Skit. Jag som hade fått plats på skivstång/kondition o allt ikväll, det passet brukar alltid vara helt fullt. Nu ligger jag hemma i soffan och är egentligen liite för frisk för att inte bli uttråkad av att inte vara i skolan, men liite för sjuk för att kunna gå. Crap.. Och jag måste ändå, om en timme eller så, göra mig iordning och åka in till stan för att vara barnvakt ett par timmar. Har man lovat så har man :) Och jag behöver dessutom hämta lite böcker med läxor till imorn. Hallelujah. Gah.

Lördag 21 mars

Oj. Tiden har bara rusat iväg och jag har helt glömt bort bloggen. Förlåt! Det här är en underbar, härlig lördag med massa soool. I like. Om ett par timmar ska jag bege mig till Brindas 18-årsfest med klassen och typ 200 indier. Det blir väldigt spännande.. Hhooho. Nu måste jag göra mig snygg;) Laddar upp bilder från ikväll om ett par dar!

<3<3<3<3

Onsdag 18 mars


Jag & Rebecka :)

Produktiv i beslutsfattande var orden. Jag har bestämt mig för att fortsätta på älskade Donken med Becca, Miriam, Max & Chad.. (Det kommer bara bli roligare! :D) O nu Max förväntar jag mig verkligen att alltid få mina grillorder först, right? Jag skickade ett mail till grönan i eftermiddags och har redan fått ett trevligt svar tillbaka där de sa att det var jättretråkigt att jag inte jobbar igen i sommar och önskade mig lycka till i fortsättningen. Jag gillar trevliga människor.

Sedan så har jag kollat in massa olika australienska universitet de senaste dagarna o beställt massa informationsmaterial. Och jag har bestämt mig även där.. Jag vill verkligen plugga i Australien! Juridik.. <3 Sååå. Antingen drar jag dit direkt efter gymnasiet och stannar i fyra år, SHIT va lång tid... Eller så påbörjar jag en utbildning i Sverige, går två år och åker sen dit på ett "Study Abroad"program. Vilket innebär att jag läser de kurser jag skulle läst här det året där istället och kommer sen tillbaka efter ett år. Även om jag inte riktigt vet hundra vad jag vill än så vet jag ungefär vad jag vill med mitt liv efter gymnasiet! It feels lovely... <3


Melodifestivalen


Hahahaha!

Jag vet inte om jag någonsin skrev om melodifestivalen, mer än bara att jag skulle dit.. Jag och Rebecca hade iallafall sjukt roligt! Även om vi inte kunde låtarna lika bra i år som tidigare år.. Men det var jättemysigt ändå! Rebeccas pappa är himla bra att ha. Biljetter till melodifestivalen<3. Jag erkänner mig nördig. Det är OK om du också tycker det.

Jävlahelvetesförbannadeskit

Jag har tappat bort min mapp. Inte vilken som helst utan en väldigt, väldigt viktig mapp! Skit. Jag tappade bort den förra veckan, för att två dagar senare hitta den igen... men nu är den alltså borta ännu en gång. Gud gillar mig inte, för om han gjorde det skulle han veta att det allra värsta jag vet (okej några grejer kanske är liiite värre) är att tappa bort saker. Eller bara inte hitta dem. USCH. ÅNGEST.


Medarbetarsamtal

Oh crap. Om jag haft beslutsångest tidigare så var det NADA jämfört med vad jag har nu. Min chef sa att om jag stannar så kan jag bli handledare innan sommarn. Och gud, det vore ju jättekul! Grönan i all ära, men sen då? Efter september? Då kanske jag står där utan jobb. Inte alls roligt. Och allt blir ju bara roligare och roligare på donken! Det kanske aldrig kommer vara så kul som en riktigt fin, härlig dag med massa människor på Grönan men det är inte heller lika psykiskt påfrestande! OOh, om jag bara kunde minnas allt det där extremt jobbiga som jag hatade med grönan i slutet av september förra året. Jag ville ju bara komma därifrån. Fast.. Nu saknar jag det. Men herregud flicka. Bestäm dig! (Det blir nog en fortsatt karriär på McDonalds.) Eller vad säger du?

Tisdag 17 mars

"-Vi svarar inte på excentriciteter från några galningar vars Rysslandsfobi snarare borde placera dem på mentalsjukhus än på Globens scen."

Hihi.. :D

Söndag 15 mars


Jag & Carro är lediga imorgon. Därför har vi.. ööh.. lite roligt idag :D Kanske inte blir lika roligt imorgon. Time will tell. PUSS<3

Lördag 14 mars

Well, well. Jag överlevde fredag den 13 :D Idag har jag jobbat hela dagen och nu har jag tagit mig hem till Alex :D Ska göra mig iordning och sen iväg för att träffa Becca och dra till melodifestivalen :D Wooohooo :D Efter det ska jag till Solna på nån fest med en jobbkompis:) Det lär också bli kul. Imorn är det jobb igen som gäller.. Tjooho:)

Torsdag 12 mars

Nu har jag bara två och ett halvt avsnitt kvar på Gossip Girl innan jag måste börja vänta ända tills avsnittet visas i USA innan jag kan fortsätta med serien. USCH. Jag har blivit så van vid att bara titta o titta när jag än känner för det. Skit.

Onsdag 11 mars

Jag har hellugg igen :D Och det känns helt underbart. Vad skulle jag göra med mitt hår utan Therese? Efter klippningen o allt så åkte vi o gymmade på friskis i Nacka. Jag är så fruktansvärt dålig på att gymma. Det behövs liksom någon som står där och berättar för mig vad jag ska göra och varför jag ska göra det.. Och Therese var inte särksilt peppande utan pratade mest i telefon.. :P Vi hade ju tänkt köra Ki Box, men vi kom för sent... suck. Imorgon börjar jag tjugo över tio och det är helt galet skönt.. Nu ska jag titta klart på Grey's anatomy och sen soova. Gonatt<3


Life is Wonderful..






Jag är så väldigt medveten om att jag redan haft den här låten på bloggen.. men ibland behöver man den.. :)

USCH. Jag blir så fruktansvärt jävla trött. Alltså, här går man runt och är lycklig över att våren äntligen är på väg och så får vädret vinterkräksjukan och det blir vitt igen. Just idag känns allt det mesta rätt segt. Hur kommer det sig att man blir trött EFTER en väldigt intensiv period med massor av jobb och plugg? Och helt plötsligt somnar i soffan vid fyratiden av ren utmattning när det enda man gjort under dagen är.. jaa.. gått runt i en skola och pratat med lite roliga människor? Nää.. Spola fram ett par veckor och ge mig grönt gräs, please.


Tensta gymnasium

Där befann sig klassen idag. I Tensta alltså. Vi har inlett något slags samarbete med en klass där så idag var vi hos dem och nästa vecka kommer de till oss. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men det var en väldigt fin skola. Något som dock var HELT galet var deras mat. Oh. My. God. Om jag hade den maten hade jag plockat med mig låda hemifrån och snott med mig mat från skolan. Kanske inte.. Men helt galet var det! De kunde ta halva passionsfrukter, avokados och hur mycket annan frukt som helst. Deras salladsbar var helt otrolig! Det fanns liksom skaldjurssallader och allt möjligt. Nybakat bröd!! Och chokladcornflakes och puffar och allt möjligt gott till filen. Herregud. Jag vill ha deras mat.

Tisdag 10 mars

"Only a masochist could love such a narcissist."

Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Hmm.. Det där om att inte tycka om att vara ensam stämmer ganska bra. Självvald ensamhet är iochförsig otroligt skönt men annars så.. Jag gillar att leda debatter och nog är jag väl uppriktig i min strävan att förstå hur andra mår? Det här var spännande :) Kolla själva: http://se.41q.com/


Oh my

Herregud vad mycket underbara kläder det finns. Jag vill beställa ALLT. Fast, samtidigt som jag vill beställa ALLT så vill jag allra mest beställa de där plaggen som inte längre finns i min storlek, som massor av andra människor också tyckt varit skitsnygga. Faast, jag beställde ju inte den där kjolen igår när den fanns i min storlek? Varför blir saker så mycket mer eftertraktansvärda när andra också vill ha dem..?

Måndag 9 mars

Jag hade precis satt mig ner på bussen när en man som kom gående i gången tittade på mig och sa: Heter du Moa? Jag svarade: Eeh, ja.. Han tittade på mig, sedan på kortet han höll i handen, fnissade och gav det till mig. "Jag tror du tappade det här..". SÅ fult är alltså mitt friskis och svettiskort. En man i trettio-fyrtioårsåldern finner det underhållande att titta på kortet, titta på mig, titta på kortet, titta på mig. Fniss. Till mitt försvar får jag säga att det togs dagen efter jag och Rebecca solat alldeles för länge och tjejen i kassan tog det snett underifrån. Snälla, VEM blir snygg från den vinkeln?

Ring ring..


HAHHAHA. Vilken video!

Ojoj. Det är helt galet. Jag är totalt helt fruktansvärt slut i hela kroppen. Började jobba vid tolv, slutade fyra. Sprang till bussen med en McFeast i handen som var första målet för dagen. Kommer in till slussen, springer till tunnelbanan. Springer från medborgarplatsen till skrapan där jag upptäcker att jag inte har träningskortet med mig, men det går bra ändå. 15 minuter kvar tills passet börjar och jag springer hem till pappa, byter om, tar med mig alla prylar jag ska ha till mamma och springer tillbaka till Friskis. Puh. Passet börjar och det var så jävla kul! Och när jag tycker att en ledare är bra så ger jag järnet ännu mer! Vilket ledde till att när jag sen efteråt sprang tillbaka till medborgarplatsen var helt slut i alla muskler som finns i kroppen. Nästan.

Såå, jag kom äntligen hem för typ en timme sen och sen dess har jag diskat, städat rummet och köket OCH satt på en tvätt. Jag är så fruktansvärt duktig idag, men det måste jag för mamma kommer hem från Nederländerna/Holland (kan de inte bestämma sig för ett namn?) om typ en halvtimme och om det är odiskat och stökigt blir hon bara ledsen på mig och för min del får hon gärna åka utomlands fler gånger. Det är OK.


Söndag 8 mars

Igår morse vaknade jag av att Alexandra ringde mig och bjöd över mig på frukost. Dagen kunde inte ha börjat mycket bättre. När vi länsat hennes kök begav vi oss till Muffinsfabriken där sen helt plötsligt Julia & Sofia dök upp! Vi ringde dit Erik och lite senare kom en Sofia till. Jättemysigt! Efter fikat shoppade jag massa teer och drog hem till mamma :D

Jennifer var i Stockholm och jag fick träffa henne för första gången sen nyår! Nu har hon gjort slut med sin pojkvän, inte för att det är roligt i sig, men nu kommer vi ha mycket mer tid att träffas när hon är här! :D Lite senare kom Miriam, Rebecca, Sofia, Sofia och Julia hem till mig också och vi tittade lite på andra chansen och åt middag, jättemysigt :D

Vid tiotiden drog jag, Miriam, Rebecca, Carro & Ida till Sätra där Max och Chad befann sig. Vi skulle till en kille på vårt jobb, men då det inte riktigt var vår typ av umgänge där (för att uttrycka sig fint)  och eftersom Carro hade astma och folk rökte inomhus så drog jag, Miriam, Carro & Ida innan vi ens kommit innanför dörren. På väg tillbaka till tunnelbanan skulle jag ner för en litet berg.. Det var ganska halt så jag hukade mig ner för att liksom glida ner för isen. Ida säger: Aaaaj jag fick en gren i pannan! Jag fnissar lite och sekunden senare slängs jag bakåt av en tjock jävla gren rakt i pannan. AOUCH. Somliga straffar Gud med detsamma. Nästan gråtandes drog vi vidare mot tunnelbanan och väl där fick jag skåda resultatet. Shit vilken bula. Aj. 

Vi drog tillbaka till Nacka och mötte upp Carro & Idas pojkvänner hos nån kompis till dem medan jag och Miriam väntade på att Rebecca, Max och Chad skulle komma efter. Dagen slutade med att vi allihopa sov hemma hos mig, alla förutom Miriam jobbade på älskade Donken idag. Hallelujah.

Lördag 7 mars

"Allt som jag verkligen vill göra i livet är olagligt, omoraliskt eller så gör det mig tjock."

Fredag 6 mars

Okej nu skärper jag till mig med bloggen, men grejen är att den här veckan har varit galen! Nu måste jag springa till skolan men jag uppdaterar ordentligt när jag kommer hem! Vale? <3

Tisdag 3 mars

Jag har verkligen inte orkat blogga de senaste dagarna. Inte för att det har varit något fel på dagarna i sig, men jag har helt enkelt inte haft lust. Idag däremot kommer jag tillbaka :D Alexandra fyller år idag :D 18.. Herregud. Jag vill också bli 18. Snart så :D Jag sov hos henne inatt så imorse blev det firande med presenter och fruktsallad istället för tårta. Det tror jag var en bra idé, man mår alltid så illa av tårta på morgonen iallafall. På vår extremlånga lunchrast däremot drog jag och Rebecka med henne till Vetekatten där vi bjöd henne på chokladmousse och te. Det var väldigt mysigt..

Efter skolan var jag barnvakt som vanligt och idag var barnen på ett helt extremt bra humör så det går inte riktigt att kalla det jobb. Men betalt får jag så det är väldans trevligt :D Nu borde jag verkligen, verkligen sätta igång med ett geografiprojekt som ska vara inne på torsdag som jag verkligen borde ha gjort klart typ.. innan lovet.. Menmen, bättre sent än inte alls. Måste ta tag i det nu. <3


RSS 2.0