Lördag 27 februari

Hela Stockholm smälter! Det är underbarare än underbarast! Men, jag måste ändå få citera mig själv från tioende mars förra året:

"Jag blir så fruktansvärt jävla trött. Alltså, här går man runt och är lycklig över att våren äntligen är på väg och så får vädret vinterkräksjukan och det blir vitt igen."

Jag har en känsla att det kommer upprepa sig i år igen, så man ska inte ropa hej...

Fredag 26 februari


Åh jag har just bokat Londonbiljetter! Mys! Det billigaste alternativet var att jag när jag åker dit åker Skavsta-Gatwick och när jag åker hem Stansted-Västerås. Så jag kommer få besöka fyra flygplatser! Hoho, det blir kul!

Torsdag 25 februari


För att Riitta är så fin & för att vi hade en underbar resa!

Det var visst mina innestående semesterdagar som jag fick utbetalda! Tackar & bockar. Och så fick jag jobb imorse! Åh, så otroligt kul! Och jag fick två uppdrag på en gång också, ett med en 10-årig tjej som jag ska hjälpa med läxor och skolan i allmänhet, och så en 4-årig kille som jag ska vara barnvakt åt. Jag har flyt! Nu ska jag surfa på vågen och försöka skaffa mig ett ordentligt sommarjobb också. Och åka till London. Jag har väldigt stor lust att åka till London.. hohohooo..

Ni borde alla kolla in:
www.huvan.blogg.se

Så sant det hon säger, så väldigt sant.

Onsdag 24 februari

Okej världen gillar mig lite igen. Jag har varit barnvakt idag (wiee, lite pengar), jag har fått en jobbintervju till imorgon bitti (åh, hoppas hoppas) och i mina kommande kontohändelser står det att jag får LÖN. Va? Ja alltså, om så är fallet ska jag inte klaga men jag har inte jobbat så särskilt mycket. Iallafall inte med något avlönat arbete.. Hmm.. Saker förvirrar mig. Menmen. Allt löser sig!

Tisdag 23 februari

Åh vad jag har varit duktig. Jag har tränat och betalat en ny mobil. Så sjukt ovärt med tanke på att det är jag själv som haft sönder min gamla (som var väldigt ny) och därmed måste skaffa mig en ny eftersom min riktigt gamla inte funkar som den ska den heller. Gud vad jag har varit bitter över allt detta. Men men, försäkringsbolaget betalar typ hälften.. så något får man väl vara glad över. Nej nu ska jag sluta blogga, jag hatar bittra bloggare och nu blir jag bitter igen. Gah.

Måndag 22 februari

Det är seriöst minus 22 grader ute. HERREGUD. Det var ju på väg att bli vår, var gick det snett? Sl kaosar och jag vill verkligen inte ta ett steg utanför dörren. Men vad ska man göra när ens busslinje faktiskt är en av de få utan störningar? Nä Gud vill nog att jag ska gå i skolan, så det måste finnas någon mening med det. Jag som hade tänkt fota utomhus till mitt projekt i eftermiddag.. Lär inte hända. Nä. Jag vägrar. Usch.

Söndag 21 februari

There's still a little bit of your face I haven't kissed..

Torsdag 18 februari

Idag har jag gjort samhället en tjänst. Jag har gett blod. Det gjorde inte ont utan var en ganska så angenäm upplevelse. Lite småyr och darrig blev jag dock och fick otroliga cravings efter blodpudding. Mums.


Hehe, photoshop är kul.

Tisdag 16 februari

Jag har just varit på bio med Rebecca, Miriam & Linn och sett Wolfman. Jag är inte helt hundra på vad jag tycker om den filmen, men den var iallafall läskig och bra gjord! Dock kändes inte handlingen sådär överväldigande originell, men å andra sidan är det få filmer som lyckas med det. Fatta vad häftigt om alla filmer bara försvann och man glömde bort alla de filmer man redan sett. Gud så mycket ny, originell film som skulle skapas då. Fantastiskt.

Anledningen till att jag varit fruktansvärt dålig på att blogga de senaste dagarna är Latin Lover. Denna skoltidning som jag av någon anledning är chefredaktör för och tar X antal timmar från mitt liv varje månad. Jag skulle aldrig hinna med ett jobb - jag har ju skoltidningen. Rektorn borde börja ge mig och Ebba betalt för att ge honom en sådan högkvalitativ tidsskrift som stärker elevdemokratin. Eller så.


It's like forgetting the words to your favourite song..


Torsdag 11 februari

Igår kväll var jag ute lite för länge, så att gå upp imorse var inte det lättaste. Men jag tog mig till skolan i tid och genomled mina två enda lektioner. Geografi, huah. Men men, det blir nog roligare när man väl kommit ifrån vad det nu är vi håller på med. Efter skolan har jag jobbat med tidningen som ska layoutas imorgon. Det är alltid kul när allt är upptryckt och utdelat i skolan, men veckan då allt ska layoutas och tryckas är det inte alltid lika kul. När pappa kom hem från nåt möte han varit på i Karlstad var han på så bra humör att han tyckte att vi kunde gå ut och äta.. Så Dolly's steakhouse blev det! Väldigt god mat och otroligt trevligt sällskap. Nu ska jag släcka lampan och sova.. imorgon har jag mycket att göra..

Dröm sött..

Onsdag 10 februari

Eeeeh, jag har blivit bortskämd med sena morgnar. Jag har glömt hur det var att vakna 6.20 och gnäller numera när väckarklockan går igång vid nio.. Hööh.. Nu måste jag ta mig upp!

....

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se. Jag drar mig sakta undan och solen följer med. Jag vet vad jag behöver, men jag stannar där jag är. Det regnade idag.. Och det finns en mening med det.


Duktigt Moa

Jag har just sprungit 6 kilometer. Duktigt Moa. Här är Nisses porträttbilder, jag tycker alla blev väldigt bra.. särskilt eftersom de är så olika!




Tisdag 9 februari

Ibland bara stämmer saker. Egentligen behöver det inte hända något fantastiskt, extraordinärt för att jag ska få den känslan.. Det är liksom bara en sinnesstämning som jag glider in i emellanåt. När jag är inne i den sinnesstämningen går allt som jag vill och precis som jag planerat. Helt fantastiskt.

Hela den här dagen har gått åt att först vara oerhört oproduktiv i fem timmar: på svenskan, religionen och filosofin. Ärligt talat så kommer jag inte ihåg något från de lektionerna men det beror nog på att jag satt mest och klottrade blommor och kvadrater i ett block. Jag måste ta reda på vad det betyder att klottra blommor, för det finns sällan en ledig yta på mina papper där jag inte gjort det. Sen slog det om och så hade vi ett oerhört produktivt redaktionsmöte där vi oplanerat planerade hela nästa nummer. Lovely. Och jag bara älskar Molly & Pelerins illustrationer, när jag scannat in dem i datorn måste jag visa den på mig! Helt sjukt lik, även om jag fick väldigt mycket extra käkben så att jag ser smått anorektisk ut.

Nu ska jag springa iväg och träna med Rebecca! Hon berättade att de hade bastu på friskis, vilket jag faktiskt inte var medveten om, så vi ska basta och skvallra en stund också.. Mysigt :)

Fotoprojekt

Dagen har varit oerhört mysig. Nu på kvällen har jag varit hemma hos Jocke med Rebecca, Linn & Pauli och planerat Asienresan i sommar! Det ska bli så himla underbart, nu måste jag bara ta mig i kragen och skaffa mig ett nytt jobb. På fotot i eftermiddags redovisade vi ett projekt med porträtt som vi jobbat med ett par veckor.. Här kommer de fina porträtten på Erik & Nisse..



Nu krånglar blogg.se:s bildfunktion, så bilderna på Nisse får komma upp imorgon :) Min fotolärares kommentarer var förresten lite småskumma: -"Jahaaa, så vem är killen på bilden då?" -"En kompis" -"Jahaajaa, är det nån som går på skolan eller?". Vad spelar det för roll egentligen..?

Måndag 8 februari

God morgon!

Jag har på känn att det här kommer bli en riktigt bra dag. Slutar dock inte förrän fem så det är lite segt, men å andra sidan är det två timmar foto på eftermiddagen så det ska nog vara hanterbart.

Wieeeee :D

.....

The bible didn't mention us, not even once
You are my sweetest downfall
I loved you first

Fireflies


Söndag 7 februari

Igår när jag åkt hemifrån mötte jag först upp Rebecca i slussen. Vi satt på wayne's i en timme och diskuterade livet och framtiden, ett samtalsämne som vi i princip alltid glider in på förr eller senare. Jag tror inte riktigt att vi lyckades komma fram till något vettigare den här gången i jämförelse med alla tidigare.. Men det var otroligt mysigt att bara umgås med fina Becca!


För en gång i tiden var vi små och.. ja.. inte särskilt söta.

Efter att jag träffat Rebecca åkte jag på tjejmiddag hos Ida. Mission för kvällen delades ut och mina var: 1) Skaffa så många nummer som möjligt. 2) Ragga på en bartender. (1 poäng per nummer och bartender, och 5 poäng för en kombination, dvs en bartenders nummer.) Jag tog inte det hela så överdrivet seriöst (till skillnad från Elin som fick ett poäng per kyss). När vi drog ut sen hade vi hur som helst riktigt kul! Jag & Johanna drog till sjätte tunnan efter ett tag där de hade medeltidskväll. Vi kände oss smått malplacerade bland alla lajvare men de var riktigt roliga att titta på!


3, 2, 1



Ojoj, nu skyndar vi iväg igen!

Lördag 6 februari

God morgon!

Igår var en riktigt rolig kväll. Först träffade jag Pauline och tog en öl vid götgatsbacken. Vi hann skvallra lite och uppdatera oss kring det mesta. Mys..  

Hmm, mobilkamera vs. systemkamera. Svårt val. Pauline är lika söt iallafall :D

Sen åkte vi till Skanstull där vi mötte upp Rebecca.. Resten av kvällen spenderades på Metro där Oscar firade sin 19-årsdag! Mycket trevligt!

Ibland är saker svåra att sätta ord på


En liten smula

När jag kom till Norrtälje chansade jag och smsade Johanna & kollade var hon befann sig. Eftersom hon också var i Norrtälje och inte hade nåt särskilt för sig förutom att vänta på att Nico skulle sluta så möttes vi upp och tog en fika..



Vi gick till cafét En liten smula. De hade otroligt mysiga små rum där man fick sitta o fika och Johanna kände sig precis som hemma.

Johanna var söt.


Och jag var trött..


Fredag 5 februari

Så beger man sig inåt staden igen..

Mys..


Så himla, underbart fin. <3

Narnia



När jag gick av bussen vid vårt landställe funderade jag om jag möjligtvis åkt rakt in i en drömvärld där allt var vitt och där ingen tidigare varit. Efter att ha omarrangerat min halsduk till att bli en sjal som täckte hela ansiktet och räddat Ipoden genom att slänga ner den i ett innerfack i väskan bet jag ihop och tog mig den dryga kilometer man måste gå från bussen. Behöver jag säga att jag såg ut som ett snömonster? Hundarna var livrädda.

Torsdag 4 februari

God morgon! Jag skulle inte ha något emot tredagarsvecka och fyradagarshelg. Jag kan nog faktiskt lära mig att leva med det. Nu ska jag snart dra in till stan, åka förbi lägenheten, lämna & hämta lite grejer, och sen ta bussen till landet. Jag har nog en del jag borde plugga.. men det är sånt man gör på söndagar. Nu ska jag bara till landet och mysa!


Nu blev det ju helg

Åh, jag kom just på att det redan är helg. Imorgon är det friluftsdag och fredagar är alltid lediga för mig. Härligt! Jag hann träffa Rebecca & Miriam en snabbis idag också, och det verkar som om helgen blir spännande, minst sagt!


Jag brukar vara en sann förespråkare för att snö och vinter är mysigt. Nu när det däremot varit snö på marken i typ 50 dagar utan uppehåll och det fortsätter att komma mer ser jag så oerhört mycket fram emot våren..

Att få gå mysiga promenader på söder och ta bilder som denna. Det spelar liksom ingen roll att jag ser ut som en idiot - det är vårsol!

Onsdag 3 februari

Dagen har flutit på fint. Under filosofilektionen kom jag, Erik, Ebba och Lisa fram till att varken Erik eller Ebba trodde på att livet i sig har ett egenvärde medan jag & Lisa är lite smygreligösa och anser att så måste det ju ändå vara. Efter skolan gick jag och hämtade ungarna för att vara barnvakt. Det snöade som in i helvete, och det tog en timme från det att vi lämnade dagiset tills vi kommit innanför dörren hemma hos dem. Herregud. Jag ska aldrig bli ensamstående småbarnsmamma- om så blir fallet kommer jag flytta utomlands under vintrarna.

När jag åkte från barnvaktandet mötte jag upp söta Mohinii och åkte hem till mig. Vi diskuterade allt vi missat sen sist (oh herregud, vilka sidospår) och allmänna psykon. Hon ville inte bli fotad men va fan, ses man så sällan som vi gör så måste jag ju ha nåt vackert att titta på emellanåt.  

Fina fina, dubbelbubbelbästis ^^

God morgon!

Nu beger jag mig, något försenad, till skolan och mina enda två lektioner med filosofi. Det blir nog lite mysigt att titta på filmer om etik & moral.. Jag har mycket att lära. Åh, sen ska vi ha handledarmöte kring projektet. Hoppas Jörgen gillar det faktum att vi blev halvt om halvt färdiga i fredags! Wiieeee!


Asha Ali- The time is now

Kreativitet

Ibland känner jag att jag blir knäpp. Jag springer runt i lägenheten och letar efter något att göra. Jag bara måste ha något att göra. Det räcker inte att ligga och titta på tv eller sitta framför datorn. Jag beter mig nästan som ett litet barn i denna jakt på annan underhållning än den tidigarenämnda som jag just tröttnat på. När jag sprungit några varv brukar jag allt som oftast hamna framför pianot. En timme senare vid skrivbordet, med pärlor utspridda, inte bara över bordet, utan lite varstans i rummet. Nu är jag lugnare. Nu duger tvn och datorn igen.


Ååh mys, mitt älskade, fina piano.

Jag lagade och ändrade ett armband jag började på förra veckan.. Frågan är vem som ska få ett som har låset till nyckeln.. Jag måste nog köpa fler lås.

Sen kan man ju ta 50 egobilder och photoshopa också. Det går det med.

Tisdag 2 februari


Idag var vi på studiebesök på ett Hare Krishna-center. Först åt vi på deras vegetariska restaurang.. gott!

Söta klass. Killen som vi pratade med efter lunchen försökte få oss att sjunga Hare Krishna-sånger.. det gick mindre bra.

Början på slutet


Istället för individuellt val fick vi idag titta på debatt mellan ungdomsförbundens ordföranden.. (det roliga med den här bilden är hur moderaternas snubbe stirrar rakt in i kameran, kamerakåt..)

Debatten var underhållande och jag kände mig som den minst politiskt aktiva av mina vänner..

För de ställde frågor..

En efter en..

Så som de viftade med händerna fick de ju minst hälften av alla frågetillfällen..

Visst ser killen längst till höger lite malplacerad ut? Han skulle passat bättre bland.. hmm.. jag vet inte, men nån förening med korta människor.

När jag kom hem blev jag våldgästad av Carro. Man var ju tvungen att ge henne lite mat också, stackars flickebarnet.

Men hon är så söt, så det var hon värd! <3

Måndag 1 februari



Det är februari. Och det är snö. Moa ger sig in på bloggarenan igen, och här ska banne mig bloggas. 28 dagar, en månad, 4 veckor. För din skull Carro... Och lite för min egen!

<3

RSS 2.0