Måndag 19 oktober

God morgon! Det regnar ute.. Och är grått.. blött.. inte så trevligt alls. Hösten är inte så mysig när den börjar gå mot vinter. Men nu ska jag ta o sätta på mig min kappa, halsduk, vantar och converse och ge mig ut i kylan. Önska mig lycka till.

OOps

Jag blev all of a sudden rödhårig! Trevligt värre <3

Onsdag 14 oktober

"Jag skulle inte kunna teckna nu, inte ett streck, och ändå har jag aldrig varit en större konstnär än just i dessa ögonblick"

Tisdag 13 oktober

Det här med att blogga kanske inte riktigt passar in i mitt liv just nu. Jag har knappt tid till en väldig massa andra saker som jag faktiskt skulle vilja prioritera. Jag kommer därför blogg mer igen när tiden återvänder. Lär väl bli nån gång där i april eller nåt sånt.

Btw, "You make your own luck"

Eller nåt sånt. Puss.

Torsdag 8 oktober

Jag brukar sitta på bussen och fundera. Det bästa jag någonsin kommit fram till har jag nog kommit fram till under en bussresa. Fast det var inte det jag skulle skriva om, utan om att samtidigt som jag funderar lyssnar jag på musik. Min stora dröm är att nån gång i livet så kommer alla människor på bussen ställa sig upp samtidigt o börja sjunga med i låten jag lyssnar på, ungefär som i en musikal. Fast som handlar om mitt liv. Det skulle vara väldigt roligt att se sitt eget liv som musikal.. Det är i princip det enda jag orkat komma fram till idag.

Torsdag 1 oktober

Det är första oktober idag! Bara några få dagar kvar tills jag blir arton! :D Idag har vi varit o shoppat i SoHo, och Rebecca, jag har tagit bilder på några converse! Lägger upp dem imorgon. Sen kanske det skulle vara kul att visa vad jag shoppat.. fast jag tycker såna bilder är lite småtråkiga. Men men, en kanske jag lägger upp. Nu ska jag soova! Gonatt allesammans.

Idag idag


RSS 2.0