Lördag 25 juli


Hela gänget som ska till Spanien+ Ida.. Det ska bli så himla härliga två veckor! :D

Se så mycket jag uppdaterar! Det visade sig igår att den enda roliga klädbutiken som fanns i Hagfors hade varit tvungen att stänga. Föga förvånande. Men det visade sig också att just igår hade de utförsäljning i Folkets park så dit åkte vi! Det var ganska lätt att bli helt förblindad av alla låga priser, men jag sansade mig och köpte bara en väldigt söt klänning, en jättemysig halsduk och lite billiga smycken. Så än är inte hela lönen upphandlad. O tur är väl det för på fredag morgon bär det av- SPANIEN! Har precis skrivit ut biljetterna här nere hos min morbror så nu ska vi nog inte stå där på Arlanda vid sex, utan biljetter, helt förkrossade. Det hade ju inte varit så särskilt kul.

Fredag 24 juli

Dagens äventyr:
* Shoppingrunda med mor på Hagfors enda gata, i Hagfors enda klädbutik.
* Blåbärsplockning med moster. Kanske även pajbak.

Spännande.


Måndag 20 juli

Det är rätt läskigt egentligen.. Hur jävla lite folk det finns här. Hur folk packar samman sig och bor som sillar (tydligen ligger de rätt tätt) i typ Stockholm och samtidigt på andra ställen i landet finns det hur mycket plats som helst att röra sig på. På vägen ner hit till min morbror mötte jag inte en enda människa. Jag SÅG inte en endaste människa. Eller jo, en bil som åkte genom byn såg jag, och däri satt ju troligtvis nån. Men en människa som kom gående eller var i sin trädgård eller tittade ut genom fönstret, nää, de är alldeles försvunna allihopa.

Här är jag i allafall, i värmland. Så jag får väl ta o gå ut o synas lite så byn får lite mer liv än den hade innan. Eller så tar jag o drar ut o springer som jag har tänkt hela dan så blir folk alldeles chockade av all livlighet om de råkar titta ut precis när jag springer förbi. Det låter som en fin idé.

Måndag 13 juli

Oj vad jag är dålig på att uppdatera. Det är ju faktiskt lite pinsamt. Men men, förra veckan var jag hos Julia på hennes landställe från onsdag till fredag. På torsdagen fyllde hennes pojkvän år så då åt vi middag och hade det väldigt trevligt med några kompisar till honom:) Sen kom jag hem på fredagen och drog på jobbfest på kvällen med Rebecca, Miriam & Max. Det var väldigt trevligt men det blev en tidig kväll eftersom Rebecca skulle upp o jobba och jag var sjukt trött sen kvällen innan.

I lördags morse drog jag till landet och här är jag fortfarande! Agnes har också varit här så vi har haft lite cousin-quality-time tillsammans! Otroligt mysigt och trevligt :D Imorgon bitti åker jag tillbaka till Stockholm<3 bara för att hinna vara hemma ett par dar och träffa vänner innan jag drar till Värmland onsdag kväll. Hmm.. Det blev inte så mycket ta det lugnt för min del.. Trots att jag nu varit ledig i en vecka känns det som om jag mest stressat omkring! Aja, det blir nog bättre snart. O så ska jag skaffa mig ett minneskort till min kamera så jag kan ladda upp massa bilder snart igen, det gör det hela lite mysigare tror jag ... <3

Lördag 4(?) juli

Tjoho! :D Jag börjar inte förrän fyra idag och det måste utnyttjas till max. Nu ska jag iväg till Orminge och möta Jennifer för att åka till Grisslinge havsbad och fika på hennes jobb:D Det blir nog väldans mysigt. Efter det blir det stängning.. alltid lika roligt... fast ändå bättre än öppning!

Jag och Rebecca är handledare nu! :D Gud vad vi är duktiga! Tjohoo.. Nu måste jag skynda mig till bussen!

Onsdag 1 juli

Första juli.. Det är helt sjukt vad tiden går fort! Nu har jag liksom haft sommarlov i tre veckor! Fast mitt sommarlov börjar inte riktigt än.. på söndag har jag mitt sista jobbpass och efter det är jag ledig i hela sju veckor innan jobb och skola sätter igång igen i slutet av augusti. Sju veckor! Shit! Så länge har jag inte varit ledig i sträck sen sommaren mellan åttan och nian.. Ska bli så himla underbart att inte ha massa jobb att tänka på utan bara kunna göra sånt som man känner för. Hinna umgås lite med sig själv också.

Johanna skulle ha kommit hem idag men hennes flyg blev inställt! Så hon kommer imorgon istället:) Nu ska jag iväg till Pauli och bada och sjunga Sing Star :) Imorgon åker hon till Thailand i en månad (ALLA åker ju till Thailand utom jag:( ) och nästa gång vi ses blir när vi ska till Spanien tillsammans! :D Härligt underbart..

Så, fyra jobbdagar kvar. A piece of cake.

RSS 2.0