Wiiiiiiiiiiiiiieeeeeee

Rebecca är hemma :D

Torsdag 25 juni

Nu beger jag mig in till civilisationen igen! LÖNING LÖNING LÖNING :D 

Måndag 22 juni

Det senaste dygnet har jag laddat ner och installerat the sims 3. Har till o med hunnit spela lite också.  Men herregud vad besviken jag är! :(  Inte alls i närheten av mina föväntningar, och jag har ändå inte haft överdrivet höga. Suck.. Måste disskutera detta med Rebecca..

Söndag 21 juni


Mmmm.. Så himla härligt..!

Vaknade för ungefär en halvtimme sen av att solen sken. Nu är det däremot lite mulet igen men jag hoppas att alla moln har blåst bort inom ett par timmar så jag hinner sola o bada lite idag. Min frukost såg ut som bilden ovan: fil, äpplen, jordgubbar, ostmackor och juice. Utan en god frukost blir ju hela dan förstörd! Och samtidigt tittade jag på sex & the city. Med tanke på att jag har hela boxen här lär den vara klartittad på för tredje gången när jag åker från landet. Nä nu ska jag klä på mig o ta en promenad med nån av hundarna. Adjöö<3

Lördag 20 juni


Så himla härlig bild! :D Ibland vill man veta exakt vad nån sa exakt när en bild togs.. men men, it's a mystery.

Midsommar har varit jättemysigt! Miriam var med mig här på landet och även min syster och hennes pojkvän och min kusin kom. Jag o Miriam har badat och ätit. Ätit. Och ätit. Det har känts nästan som om just ätit är det enda vi har orkat göra. MMmmmmMmm. Gott har det varit iallafall! Idag vid fem åkte Miriam hem eftersom hon ska jobba imorgon så nu är jag själv kvar med pappa & Riitta. Funderar på att ta mig ner till bryggan o sitta o lyssna på musik o meditera en stund. Skulle vara väldigt skönt. O kanske avsluta med sommarens första dopp?(Jag vet, det är sjukt pinsamt att jag inte har badat annat än i poolen än, men jag ska ta igen det!)

Härliga, underbara, sommar. Snart kommer Rebecca hem. Bara en vecka kvar, tiden går så jävla fort ibland. Och snart kommer Johanna hem. Tänk att ett ÅR kan gå så jävla fort!! Jag vill bara att alla ska komma hem. Det kanske låter lite hemskt, men jag har faktiskt inget emot tanken på att det kommer att bli höst igen. Höst är ju mysigt.. Åh. Den här hösten kommer ju dessutom bli så himla bra.. Men först: sommaren -09 :D

Hehe..


Haha juste! Hittade även detta fynd bland alpen-bilderna. Den absolut mest underbara bild som någonsin tagits på Johanna. Och snart kommer hon hem!!! :D Bara två veckor kvar!! :D

Onsdag 17 juni


Hittade bilderna från alperna på landetdatorn, tjohoo :D Både jag & Johanna trodde att de var förlorade för all framtid. (Ingen riktig sommarbild men såna kommer också! Loovar)


Jag sommarbloggar. Det vill säga, det kan hända att jag försvinner några dagar i rad sådär, men jag ska verkligen försöka att inte försvinna helt! Men det händer ju så himla mycket grejer hela tiden på sommarn! :) Datorn blir lite bortprioriterad, vilket kanske bara är hälsosamt:)

Igår kväll var jag, Rebecca, Miriam, Pauline, Ann, Ida, Max & Chad ute o åt på Koh Pan Gang. Det var jättemysigt och kändes lite som starten på sommarn. På riktigt. Imorse vid nio åkte Rebecca till Thailand. Jag är inte alls avundsjuk. Inte alls. Jag har i och för sig spenderat dagen på mitt exotiska paradis Björhövda. Det är så häftigt som det låter. Solen sken för första gången på evigheter och jag tror mig kunna ana början till en bränna. Hur brun pepparkakan Rebecca kommer vara när hon kommer hem om tio dar vill jag inte ens tänka på. Det blir bara o sola solarium för att inte se ut som en jagvetintevad brevid henne.

Lördag 13 juni


Snyggt eller fult mönster..?

Changeling


Hos Pauline igår.. Väldigt mysigt!

Jag har haft en helt sjukt mysig kväll. Har legat i badet i mer än en timme medan jag tittade på Changeling (älska bärbara datorer) o ätit hallon med smält choklad. Efter det har jag läst Veckorevyn o internetshoppat. Så himla härligt att bara ta det lugnt och göra det man känner för. Nu ska jag läsa.. Sen sova så jag är pigg inför jobbet imorgon. Ska jobba hela helgen men det känns inte så farligt jobbigt. Det ska nog gå bra! Allt löser sig. Eller hur?

Fredag 12 juni



HAHAHAHAHAHAHAHAHahhaahhaAHHAHAHAH

Jag o Carro tittar på Atonement. Den är fin, fast vi har en läskig förmåga att hitta extremt roliga ögonblick i sjukt sorgliga filmer. Alltså herregud.

Torsdag 11 juni


London honey! :D

Den här dagen har tagit slut helt fruktansvärt snabbt! Vaknade vid tolv o vid två kom Miriam och så fixade vi med hennes hår. Det blev ljusa slingor, mycket fint! Sen helt plötsligt var klockan fem och jag var o tränade cirkelfys. Kom hem och åt middag och så var klockan halv nio. Usch. Gillar inte när dagar bara försvinner så där.. Aja.. Nu ska snart jag, Rebecca & Miriam hem till Pauline o bada i hennes pool :) supermysigt.. <3

Onsdag 10 juni

Första dagen på sommarlovet spenderade jag bakom kassan på McDonalds. Låt oss hoppas att detta inte visar hur resten av mitt sommarlov kommer se ut för även om jag trivs på jobbet ser jag verkligen fram emot massa varma härliga dagar på stranden, landet, med vänner, utomlands eller kanske hemma, i min säng: sovandes. Sommaren kommer att bli härlig. Lite tack vare det jag just gjorde idag, för det är väldigt mycket man inte skulle kunna göra om man inte hade några pengar. Såå, jobba precis lagom mycket så att man har råd att göra det man vill o samtidigt ha massa ledig tid, det är min ambition. Förhoppningsvis lyckas jag.. :)


Måndag 8 juni



Efter jobbet idag har jag tränat och sen kom Alex & Carro hem till mig och åt middag. Jättemysigt :D Nu sitter jag o Carro o tittar på Moulin Rouge. Den bästa filmen genom tiderna. Det går inte att se den för många gånger och låtarna är så underbara varje gång.. Herregud. Vad vore världen utan Moulin Rouge? Jag dör ju lite.

Imorgon är det avslutning. ÅÅH HÄRLIGT MYSIGT UNDERBART. Nu ska jag se klart filmen. Gonatt <3

Söndag 7 januari


Skolavslutningen i nian.. då var studenten sjukt långt fram i tiden!

Åh härliga söndag. Världens mest trashtalkade dag. Jag har haft en väldigt fin söndag. Var ute o promenerade inatt efter en trevlig kväll hos Miriam med massa folk från hennes klass o lite andra. Kom hem vid fem o gick upp vid tolv. Tyckte jag var rätt starkt gjort. Resten av dagen spenderade jag hemma hos Mohinii.. Det var väldigt länge sen och ingen av oss är ju dålig på att prata så det lyckades vi göra i nästan fyra timmar innan jag var tvungen att dra mig hemåt för middag. På tisdag är det skolavslutning!! Det känns så himla underbart härligt. Shit. Ett år kvar alltså. Men först: ett oförglömligt sommarlov. Man kanske inte borde längta efter slutet. Som Micaela sa igår: "Vafan, efter studenten går det ju ändå bara utför".

Lördag 6 juni

Hoho hihi haha. Jag lyckades byta bort mitt öppningspass imorgon bitti! LIVET LEKER :D

Fredag 5 juni

Okej rent tekniskt sätt så är det faktiskt inte fredag längre, men det känns lite så. Ikväll var jag, Rebecca, Pauline, Felicia & Max hemma hos en kille i Bromma. Tror iallafall att det var där vi var. Det var inte så överdrivet roligt.. Men imorgon kväll blir det fest hemma hos Miriam och jag har mina föraningar om att det kan bli riktigt lyckat! Men inte spårat. Där har vi nyckelorden. Inte spårat.

Det var iallafall jättekul att träffa Felicia som jag inte har träffat på länge! Nu är jag så trött att jag inte riktigt vet vad jag skriver.. imorgon ska jag jobba.. klockan elva.. så jag borde nog sova nu.. God natt. Qué sueñes con los angelitos. <3

Hihi

Rebecca, jag har kommit på vad du ska få i 18-årspresent. Du kommer inte bli besviken. PUSS

Torsdag 4 juni



God morgon! Jag har en enda lektion idag som börjar klockan ett. Tror att vi skulle picknicka eller nåt sånt, men vädret verkar ställa till det. Inte alls mysigt.. Men men, det ska ju bli fint till nästa vecka och skolavslutningen så jag är ändå ganska så nöjd! Jag var o tränade skivstång/kondition igår kväll så nu är jag helt slut i hela kroppen. Vet inte riktigt om jag ens orkar ta mig till duschen.. Man kanske borde ge det ett försök.

Onsdag 3 juni

Ibland är jag knäpp. Som igår, då jag med brist på vett, åkte för att titta på Star Wars hela natten. Dvs alla sex(!) filmerna. 11-12 timmar nåt sånt skulle det ta. Jag ska erkänna att jag somnade redan under första och såg nog inte mer än tjugo minuter av de två följande. Efter det drog jag med mig min madrass och Carro & jag somnade i rummet brevid. Naturare.. varför just Star Wars marathon? Det verkade inte riktigt vara nån som egentligen faktiskt genuint var intresserad av filmerna. Förutom Patrik då. Han såg alldeles salig ut när han berättade all möjlig kuriosa kring filmerna, trots detta bedyrade han samtidigt att han egentligen inte visste nånting. Yeah right.

Det var iallafall väldigt trevligt sällskap och så är man en erfarenhet rikare. Kom hem halv nio imorse och slocknade direkt, varpå jag vaknade vid tvåtiden. Nu ska jag iväg och träna! Så himla härligt med tid! Äntligen kan man göra allt som man ibland dessvärre prioriterar bort.. Adjöö <3

Summer loving & loving summer

Det är lite konstigt allting. Igår kände jag mig allmänt nere trots det underbara vädret och idag känns det som om ingenting egentligen kunde vara bättre! Självklart så regnar det och är allmänt pissväder. Det där om att humöret stämmer överens med vädret verkar inte riktigt stämma på mig helt enkelt.

Idag var jag och lämnade alla mina skolböcker på biblioteket. Lite symboliskt sådär, det kändes riktigt fint. Jag hade min sista spanskalektion och historialektion någonsin idag. NÅGONSIN. Oh herregud. Livet leker!


En av bilderna Carro tog för ett par veckor sen:) Det känns som om den stämmer väl överens med temat- romantik.

RSS 2.0