Fredag 26 mars

Jag luktar häst. Hela förmiddagen har jag varit med Carro & Ida i stallet på Ingarö och fotat till mitt fotoreportage, det kommer bli superbra! Ska ladda in bilderna så fort jag tagit mig tid till att radera lite bilder.. Min dator är helfull! Måste köpa mig en extern hårddisk. Hela gårdagskvällen gick åt till att layouta nästa nummer av Latin Lover, det kommer bli ett så sjukt snyggt nummer! Nej, nu ska jag.. ehm.. kolla på tv. Vänta på att mor kommer hem med pasta, mums! Ikväll blir det utgång och firande av Linn som fyller år imorgon, ska bli sjukt kul!



Wiee! :D


Söndag 21 mars

Nu får min triptyk lov att vara klar.


Lördag 20 mars

Igår var en mycket trevlig utekväll.. Med alldeles för mycket karaoke! Jag har en väldigt svag rööst.. MMmmhmmmmm.. Snart blir det landet. Trevligt värre. Mys

Fredag 19 mars





Oh yes, det korta är tillbaka! Nu har jag stylat om det lite så det är rufsigare och lockigare, som jag gillar det. Men ååååh, vad mysigt det är att dra handen genom håret baktill, MYYYYYS! <3 Therese är den absolut underbaraste frisör existerande.

Someone's deciding whether or not to steal

Just nu är jag hemkommen från en mysig biokväll med Karin, det blev Alice's adventures in wonderland! Otroligt mysig film som jag tycker att alla bör se. Imorgon tänkte jag lämna mitt hår i Thereses händer och se vad hon tänkte skapa.. Jag måste komma ihåg att ta före-bilder! Spännande!


Torsdag 18 mars


Nu är de två! Undrar när resten av blomman ska inse att det är vår på gång..

Hmm..



Den här bilden sammanfattar väldigt fint mitt humör. Hmm.

Onsdag 17 mars

Jahaa.. Nähää, jaså? Usch. Fan. Jävla skit. Helvete.. Jag tror inte att jag orkar.. Hur fan ska jag orka? Jag måste orka. Jag tror att jag har världens absolut finaste vänner, tur det för annars hade jag inte pallat.

Tisdag 16 mars

Åh, idag var skolan så fruktansvärt meningslös. Under 1 1/2 timmes svenska hann vår lärare dela ut fem papper och berätta kortfattat om fem romaner. That's it. Under två timmar religion satt jag mest och tittade drömskt ut genom fönstret.. Och gjorde en att göra innan sommaren-lista. Den var fin och lång, men ändå överskådlig. Efter skolan var jag och jobbade, det gick superbra! Sedan mötte jag upp Miriam & Rebecca och åt middag.. Johanna dök up strax innan sju och så gick hon, jag och Alex och tränade Core Bosu.. Hehhe, balans är inte min starkaste sida. Nu duschar Johanna och jag får nog sällskap av henne i sängen inom ett par minuter.. mysigt.. Undrar om det går nåt bra på tv.. hmmm...

You're using your headphones to drown out your mind




Ibland känner jag mig mentally retarded. Lite småpsyko. Men jag har fått för mig att det är under dessa stunder som jag är som mest kreativ.. Mest mig själv helt enkelt. Varför måste man ständigt anpassa sig efter massor av normer och tråkigheter som bestämmer hur man ska bete sig? Nää, var lite mer psyko, så tror jag att man har det lite roligare på samma gång.


You spent half of your life trying to fall behind


Till någon jag älskar..! Hohoooo :D

Måndag 15 mars

Usch vad vissa förvirrar mig ibland.. Nej nu måste jag ta mig in till stan och flytta till far för veckan. Sen blir det träning om jag hinner och hämta tjejerna på dagis klockan tre..

You can't remember, you try to feel the beat

Sömn.. Och studiedag imorgon <3

Söndag 14 mars


Fint.

It was so easy, and the words so sweet..


Okej Salem, du vann inte vilket du borde ha gjort. Men det gör inget, för du förstår att om du letar efter någon att spendera resten av livet med är det bara att höra av dig.. Jag lovar.

Lördag 13 mars



Hoho, när jag blir ensam hemma och får fixa middag själv blir det tomat & mozarellasallad med parmaskinka. Mums. Nu ska jag bara ta o fixa mig iordning, dra in till stan och möta Rebecca och åka hem till Oscar för en helkväll med melodifestivalen. Mysigt! Ska köpa massa chips, godis & läsk och svulla..

Igår lämnade jag in mitt Academic Paper så nu har jag inte så överdrivet mycket i skolan innan påsk. Projektet måste så klart arbetas med men jag tror att det kommer gå väldigt bra! Och om två veckor drar jag till London.. jag gillart! Idag har jag jobbat för första gången med min andra familj, och ungen är jättegullig så det här jobbet känns ju heeelt perfekt! Adjöööö nu måste jag skynda mig..

You were always singing along

En episk roadtrip har alltid sitt ursprung i en galen tetriskväll. Fan vad underbart.

Fredag 12 mars



Jag känner mig väldigt turkos.

Torsdag 11 mars

För några minuter sen hände något väldigt märkligt. En granne hälsade på mig. Alltså hälsade på riktigt. Jag höll upp dörren när han kom precis bakom mig, sen åkte vi i hissen tillsammans. Då sa han det: "Hej! Hur länge har du bott här?". Jag svarade glatt att jag bott här ungefär tre år. Då sträckte han fram sin hand och sa: "Jag är ny här, jag heter Assan". Så himla gulligt. Varför vet man inte vad en enda av ens grannar heter? Nu vet jag vad Assan på tvåan heter, och att han är nyinflyttad och väldigt trevlig. Men de andra, neej jag har ingen aning. Man har sett efternamnen på dörrarna, men förnamn, personlighet osv.. Nä. Jag ska skriva en bok om svenskars rädsla för sina grannar.




Onsdag 10 mars

Jäääääklar, jag har bokat Asienbiljetter till i sommar!! :D Det ska bli så sjukt roligt. 17 juni, knappt en vecka efter studenten, då bär det av! Rebecca hittade biljetter på samma flyg som hon, Pauli & Linn redan bokat till. Skillnaden är att jag är där en månad, Linn två, och Rebecca & Pauli kommer inte hem förrän i september! Helt galet. Men tyvärr så har jag inte jobbat lika mycket som de tidigarenämnda så så lång tid har jag helt enkelt inte råd att vara borta. Efter en månad får jag helt enkelt lämna mina älskade vänner i Thailand och bege mig hem till Sverige för att starta mitt vuxenliv.. Eller nåt sånt! Hihihohoo jag är glaaaaaad! Nu ska jag skriva det sista på Academic Paper så jag slipper tänka på det fler gånger i mitt liv. Jag gillart.

Tisdag 9 mars

Att våga är att tappa fotfästet för en stund.. Att inte våga är att förlora sig själv.

I want to break free

Efter några timmars barnvaktande är jag äntligen hemma och i säng. Jag vill sova hur länge som helst. Fyra veckor kvar till lov. Imorgon ska jag jobba för My Academy för första gången! Det ska bli jättekul, men lite läskigt också.. Hmm.. Tänk om ungen är förjävlig? Typ hatar mig? Vad ska man göra då? Nej jag håller tummarna för att det går bra och för att de närmaste två veckorna ska gå med en rasande fart. :)


Måndag 8 mars


Att göra smoothie tar minst fem minuter. Sen ska man dricka den också. Även det tar några minuter.. Tänk vad mycket grejer man kan göra istället för det man borde.

Så blev det måndag. Jag hade så sjukt ont i magen imorse att jag blev kvar hemma. Och tur var väl det, för jag kom på att jag har jäävligt bråttom med Academic paper som ska in på fredag och application letter som ska vara klart till imorgon. Jag kommer ju dessutom inte ha nån tid med det där jävla akademiska pappret under resten av veckan, här ska jobbas och göras andra saker. Hur som, nu har jag faktiskt gjort lite, men jag kommer ständigt på roligare, mer spännande grejer att göra.. Typ äta, piano, äta, facebook, piano, fota, äta, facebook.. Men nu blir det Akademiskt papper på hög koncentrationsnivå i TVÅ timmar. Nej, TRE. Sen ska jag vara barnvakt hela eftermiddagen/kvällen.


Söndag 7 mars






Jag har tappat bort mig i bilder. Jag tror faktiskt inte att jag klarar av att skriva en enda uppsats till i hela mitt liv. Nu har jag fått nog.


Blackberry Stone

Jag har städat! Jävlar vad jag har städat. Jag fraktade bort min gamla stationära virusdrabbade dator till kontoret så jag slapp ha den på mitt rum, och vips! Så har jag ett skrivbord att använda. Underbart.

Efter att jag ätit mig mätt på allt möjligt gott hos Alex så promenerade vi till Ringen och jag shoppade lite.. Bara lite. En jättesöt blommig kjol som jag hade tänkt beställa från HMs hemsida men som turligt nog fanns kvar i ett ex och min storlek!

 
Det blir nog den+ ett vitt linne ikväll!

Och så en söt ljus klänning.. Mmm vår.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen. Först blir det middag hos Alex som fyllde år för några dagar sen, och sen blir det utgång! :D


Lördag 6 mars

Gooood morgon! Gårdagskvällen var riktigt mysig, var ute med Pauline, Micaela, Miriam & Laura. Iallafall en liten stund, sen drog de två sistnämda till Nype. Ojoj. Men Miriam förstod sitt eget bästa och kom tillbaka. Tur det. Nu ska jag promenera över till min älskling som håller på o bakar.. Muums. Det har helt plötsligt blivit minus 17(!) igen! Hur fan går det till? Det var ju nästan plusgrader alldeles nyss.. Man kanske inte ska klaga för då blir det nog ännu kallare men nu får vädret faktiskt ta och ge sig.

You never loved somebody truly


På Sandy's innan vi började fota, så himla härlig bild!

Fredag 5 mars


Nu har ju till och med blomman i mitt fönster som har varit grön i flera år insett att det är vår, så nog borde vädret vara snabbt att följa efter tycker man. Det är åtminstone soligt ute så man ska inte klaga. Nu väntar jag på att Pauli ska komma in till söder så ska vi fota till mitt fotoprojekt, fast jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken låt jag vill ska vara inspirationen! Jag står mellan en rätt sorglig av Damien Rice alternativt en av Regina Spektors gladare.. Det lär bli rätt olika bilder beroende på vilken jag väljer så jag måste nog ta och bestämma mig.. Hmmm.. Nu blir det lite spotify tror jag..

Torsdag 4 mars



Ojoj, här händer det grejer. Jag har köpt kamera! Wieho, nu kommer bloggen uppdateras betydligt oftare och bli mycket roligare. Igår kväll var jag hemma hos Carro o myste och kollade på Girls Just Want to Have Fun, otroligt meningslös men mysig film. Idag har jag sen varit på stan med Alex i flera timmar och haft det väldigt trevligt, det var sjukt länge sen jag gick runt på stan. Hade nästan glömt hur det kändes att köpa något.. Oroväckande..

Nu måste jag springa iväg! Det är ett skivstångspass i Ringen med Alex som gäller.. nu jävlar ska mina muskler få känna hur det känns att arbeta.. hoohoo..

Tisdag 2 mars

Åh jag måste plugga. Jag måste verkligen plugga. Annars kommer jag sitta där med mitt Akademiska papper (för alla som inte läser Eng C, Academic Paper= väldigt mycket ångest) nästa vecka och ha STOR ångest. Och så var det det filosofiska cafét som måste förberedas också. Och källkritiken till projektet.. och fotoprojektet.. Mmmm, keeeuuul.

Måndag 1(!) MARS

Ut ur äckliga skitmånaden februari och in i den fina, underbara månaden mars som jag redan nu har känsla av kommer bli riktigt, riktigt bra! Snart, snart är det den 11 mars och tre månader kvar till studenten. Nedräkningen har börjat!

Jag känner mig alldeles handikappad utan en kamera, så nu har jag gett mig själv tillåtelse att låna pengar från mig själv och investera i en. Wieeehoo, ringde precis en tjej som lagt ut en annons på blocket på en Canon EOS 450D- JAG VILL HA! Ska dit på onsdag kväll och kolla på den och alternativt köpa. Troligtvis köpa. MMmmhmm.

RSS 2.0